Onze honden

SPEELKAMERAADJES


Witte labrador Menno, zwarte labrador Mona

Poezen Matisse & Brioche


Socialisatie is een serieuze zaak, als u er zeker van wilt zijn dat uw puppy opgroeit tot een lieve en tevens hard werkende hond. Als u kiest voor een pup van onze kennel, bent u er zeker van dat hij opgroeit tot een hond die zich zowel bij mensen als dieren op zijn gemak voelt. Onze puppies maken al zeer vroeg kennis met de honden uit onze kennel, maar ook hun speelkameraadjes  staan voor hen klaar - hond én poes. Door het contact met deze dieren zult u later veel plezier beleven wanneer uw puppy is uitgegroeid tot een lieve en zelfverzekerde volwassen hond, zonder aanpassingsproblemen.


KENNEL VON DER KAISERQUELLE

ONZE HONDEN

LISA VAN LIEDEHOF


15/08/2011

Randy vom Leithawald x Odette van Liedehof


Lisa is sinds haar vijfde levensjaar in onze kennel opgenomen. Ze is een top vererver en heeft reeds mooie en gezonde nakomelingen gebracht. Ze is afkomstig uit de mooie bloedlijnen van Vegas du Haut Mansard en Karlo von Arminius. Als grote sterke fokteef vallen haar nakomelingen absoluut in de smaak bij de liefhebbers. Lisa is een rustig type maar kan erg temperamentvol uit de hoek komen als dat van haar wordt gevraagd.

FEDRA HOFFUNG VOLL


12/10/2009

Markus vom Status Quo x Ellynor vom Paulländer Hof


Fedra is als pup afkomstig uit Hongarije. Haar vader is Markus von Status Quo, die ook terug te vinden is in de bloedlijn van Kanto. Zeer goed harmonisch gebouwde Duitse Herder met een stabiel maar sterk karakter. Heeft al mooie pups vererfd waaronder Mats, Nellie, Mona,... stuk voor stuk pure Duitse Herders zijn qua karakter, bouw en gezondheid. Verdient haar brokken bij Securitas.

CARMA VAN LIEDEHOF


12/04/2010

Gliff v Estherlager x Gina Van Liedehof


Carma is een grote, krachtige teef, zeer goed gepigmenteerd met een zeer correcte anatomie. Haar zus Cindy is de moeder van de Nederlandse kampioen 2018 Zirko van Liedehof. Met Carma halen we een uitstekende bloedlijn in onze kennel, waarvan we weten dat er reeds zeer mooie nakomelingen uit werden voortgebracht.  Haar voorvaders, waaronder Odin vom Holtkämper Hof, Hill vom Farbenspiel en Xano Shanto's hebben hun stempel reeds gedrukt in de hondensport. Carma is een prima werkster met een zachtaardig karakter.


BODIEN VAN LIEDEHOF


08/04/2010

Gigolo von der Bärenschlucht x Yesta van Liedehof


Graag stellen we Bodien voor, bij onze kennel sinds 2018. Een zeer mooie en goed verervende teef met een uitstekende bloedlijn. Bodien beschikt over een zeer alternatieve bloedlijn, wat een verrijking is voor onze kennel en de keuzemogelijkheden voor de dekreu vergroot. Bodien is rustig en zeer sociaal van aard maar staat zeker haar mannetje in onze roedel. We hebben alvast grote verwachtingen voor haar nakomelingen!

- IN MEMORIAM -

KWINA VON DER KAISERQUELLE


08/08/2011 - 28/12/2018

Depko van Klipgaarden x Darja van scoonsele


Kwina was ons eigen fokproduct. Samengesteld uit oude bloedlijnen waaronder Link von Muikenshof, Q von haus Shiho, Ufo von Guy's Hof en andere topverervers. Ze barstte van temperament en was uiterst belastbaar.

In combinatie met haar sociale karakter maakte dit haar tot een zeer goede werkhond. De volledige moederlijn is ons bekend tot de 6de generatie. Puur gefokt uit gezochte en verkregen informatie van bekende topkwekers. Onvermoeibaar en altijd klaar om te werken. Verdiende haar brokken bij Securitas. 

Kwina heeft ons heel onverwacht verlaten op 28/12/2018,

we dragen haar voor altijd in ons hart.


Copyright @von der Kaiserquelle